Kvalificeret arbejdskraft

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov. Derfor indledes enhver ydelse af Sønderborg Vækstråd med en briefing hos dig, hvor du fortæller vores konsulent både bredt om din virksomheds forretning, og hvorfor du tænker, at det netop er kvalificeret arbejdskraft, der kan øge væksten i din virksomhed. Under briefingen taler vi om forskellige muligheder, og efter mødet modtager du et debrief på mail. Debriefet fortæller, hvad vi har talt om, og det skitserer en løsning for dig.

Højtuddannet arbejdskraft

Vi har et tæt samarbejde med Sønderborg Kommunes Jobcenter om at finde kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i vores område. Nogle virksomheder efterspørger arbejdskraft, som vi har svært ved at matche blandt vores egne borgere. Det er typisk akademikere og andre højtuddannede. Sønderborg Vækstråd har derfor indgået et samarbejde med Akademikernes Akasse (AAK), så vi kan tilbyde opslag efter egnede kandidater i AAK’s landsdækkende database, ligesom vi kan markedsføre konkrete efterspørgsler over for alle medlemmer af AAK i hele landet.

Dele-lærlinge

Vi har i samarbejde med EUC Syd, Business College Syd og Gråsten Landbrugsskole fundet en ordning, hvor virksomheder kan dele en lærling. Det er ikke alle virksomheder, der kan bære et helt forløb med en lærling, men det er vigtigt, at alle bidrager, så der også i fremtiden er faglært arbejdskraft i området.

Læs også om

Kontakt

Mette Gad

Mette Gad

Vækst- og analysekonsulent

6144 2476 (mobil)
mega@sonderborg.dk

Vil du starte egen virksomhed?

Vi yder særlig hjælp til iværksættere i vores datterselskab Sønderborg Iværksætter Service (SIS). Deres ydelser og kontaktoplysninger findes på SIS’ egen hjemmeside.
Ydelser i SISKontakt SIS

Sønderborg Vækstråd er til for virksomhederne. Vi arbejder for at accellerere væksten i Sønderborg-områdets virksomheder. Det er virksomhederne, der er eksperterne i deres egen forretning, og vi hverken kan eller vil fortælle en virksomhed, hvordan den skal drive sin forretning. Men har virksomheden selv erkendt en udfordring, er det vores fornemmeste opgave at vejlede virksomheden om dens muligheder frem til en løsning.

info@sonderborg.dk (email)
Stenager 2 | 6400 Sønderborg (postadresse)
35433945 (CVR)

Tilmeld nyhedsbrev

8 + 10 =