Samarbejde

Her kan du læse mere om nogle af vores samarbejdspartnere og finde nyttige links.

Sønderborg Erhvervsservice

Sønderborg Vækstråd indgår i et tæt samarbejde med Sønderborg Kommune Erhvervsservice for at sikre størst mulig synergi for det lokale erhvervsliv. Sammen vil vi gøre alt for at hjælpe dig og din virksomhed godt videre med konkrete udfordringer.

Kontakt Erhvervsservice på 88 72 71 70 / erhvervsservice@sonderborg.dk eller besøg dem på Rådhustorvet 7 i Sønderborg.

Markedsføringsværktøjskassen

Sønderborg Kommune har udviklet en værktøjskasse til at understøtte den enkelte virksomheds egen markedsføring og rekrutteringsindsats, hvor du finder tekster og billeder, der frit kan benyttes til det formål.

Find den her: Værktøjskasse.

Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som skal være med til at fremme vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder. De hjælper dig med at finansiere alle typer forretningsudvikling.

Vækstfondens erhvervskundechef Pernille Puck får fra den 5. november 2018 fast månedlig kontordag hos os i Sønderborg Vækstråd, hvor hun er klar til sparring om finansiering og kapital. Du kan booke et møde Pernille hver den første mandag i måneden.

Vejledning om kapitalfremskaffelse

Pernille er erhvervskundechef hos Vækstfonden i Vojens, hvor hun bidrager med risikobetonet finansiering. Hun har mange års erfaring inden for finansiel rådgivning, strategisk sparring og vurdering af erhvervsvirksomheder i alle størrelser, faser og udfordringer.

Book et møde direkte med Pernille på ppu@vf.dk.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177